La protectora Galgos112 celebrarà diumenge a Sant Fruitós una nova edició de la Cursa dels Llebrers

Començarà a les nou del matí i el recorregut es podrà fer corrent o caminant

La protectora Galgos112 celebrarà diumenge a Sant Fruitós una nova edició de la Cursa dels Llebrers
La protectora Galgos112 celebrarà diumenge a Sant Fruitós una nova edició de la Cursa dels Llebrers | Galgos112
NacióManresa
10 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:42h
L'Associació Protectora de Llebrers i Podencs Galgos112 ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Cursa dels Llebrers, una iniciativa solidària impulsada per la mateixa associació amb el suport de Niu de Petjades i l'Ajuntament de Sant Fruitós, que pretén recaptar diners per poder seguir treballant en l'adequació i compliment de la legislació referent a animals de companyia en els nivells municipal, autonòmic, estatal i comunitari; elaborant programes educatius destinats a diferents rangs de població, i gestionant adopcions de llebrers i podencs.

La Cursa dels Llebrers, que enguany arriba a la setena edició, se celebrarà aquest diumenge, 16 de febrer, a Sant Fruitós de Bages. Es tracta d'un recorregut de muntanya de 7,17 quilòmetres i 328 metres de desnivell positiu amb sortida i arribada al Parc del Bosquet , en la qual hi poden participar un màxim de 150 persones. Es podrà fer tant corrent (en modalitat de canicròs) o caminant (amb o sense gos).

Començarà a les nou del matí i un cop acabi es repartirà esmorzar i beguda per a tots els participants. A banda, també hi haurà obsequis, premis per als guanyadors de la canicròs i sortejos i hi haurà un punt de recollida de pinso, medicaments i accessoris per a gats i gossos a benefici de Galgos112, Seproan Sallent i Niu de Petjades.

Les inscripcions per participar a l'activitat tenen un preu de 15 euros en el cas d'apuntar-se al canicròs, i de 10 euros per la caminada. Es poden formalitzar a través de la pàgina de Facebook La Cursa dels llebrers.