La FUB acollirà un taller sobre eines digitals per a la recerca i divulgació de les ciències socials

Impulsat per l'associació Memòria i Història i UManresa, tindrà lloc aquest dissabte al matí

La FUB acollirà un taller sobre eines digitals per a la recerca i divulgació de les ciències socials
La FUB acollirà un taller sobre eines digitals per a la recerca i divulgació de les ciències socials | AFT
NacióManresa
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:41h
Aquest dissabte, 15 de febrer, les instal·lacions de la FUB acolliran el taller Eines digitals per a la gestió, recerca i divulgació de les Ciències Socials, una proposta impulsada per l'associació Memòria i Història i pel Centre d'Innovació i Formació en Educació (CIFE) d'UManresa que té l'objectiu de donar a conèixer l'ampli abast que tenen, avui en dia, les Tecnologies d'Aprenentatge i Coneixement (TAC) en l'entorn educatiu, així com també familiaritzar els assistents amb algunes de les eines digitals per gestionar temes relacionats amb les ciències socials.

Algunes d'aquestes eines són Google Maps, Simbaloo, Kahoot, Timeline, Mahara, Mendeley o Canva. Així mateix, també es parlarà del fons de MDC (Memòria Digital de Catalunya) com a eina cooperativa des d'on consultar col·leccions (de textos, imatges, audiovisuals, de cartografia, publicacions...) digitalitzades i disponibles a la xarxa relacionades amb Catalunya i el seu patrimoni.

El taller, que començarà a les deu del matí i acabarà a les dues del migdia, s'adreça a la població en general i, de manera especial, als docents d'ensenyament secundari. Els encarregats d'impartir-lo seran els historiadors i membres de Memòria i Història Pep Castilla, Jordi Pons i Genís Frontera.
 
Les inscripcions per prendre part del taller tenen un preu de 15 euros i ja poden formalitzar-se omplint aquest formulari. Les places són limitades.