El CAE obre les inscripcions del 12è Torneig de Carcassonne la Llum

El Torneig es farà el dijous, 27 de febrer, a les 9 del vespre al Graner i incorporarà una nova expansió creada pel Club del Joc del CAE

Redacció
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:08h
El Torneig de Carcassonne de la Llum se celebrarà el 27 de febrer
El Torneig de Carcassonne de la Llum se celebrarà el 27 de febrer | CAE
Tal com ha fet en els darrers anys, el Club del Joc del CAE torna a programar una nova edició del Torneig de Carcassonne de la Llum dins del programa d'actes de les Festes de la Llum de Manresa. El torneig es farà el dijous, 27 de febrer, a partir de les 9 del vespre, al Graner -l'antic Cafè del Taller- situat al carrer Sobrerroca, 14, de Manresa 

La participació és gratuïta i el nombre de places està limitat a 60. Per aquest motiu és necessari fer la inscripció prèvia a través del web del CAE (www.cae.cat). Les places es cobriran per rigorós ordre d'inscripció.

Les partides es faran utilitzant el joc bàsic del Carcassonne amb una nova expansió creada pel Club del Joc que té per nom Manressonne. L'objectiu d'aquestes expansions és complementar el joc original i ambientar-lo amb els fets i els personatges del misteri de la Llum de Manresa. En aquest cas, Manressonne proposa una posició d'inici de la partida que potencia que el joc es desenvolupi principalment entre la ciutat de Manresa i la muntanya de Montserrat. Des del web del CAE es podrà accedir a la informació d'aquesta expansió i els dijous 13 i 20 de febrer, a les sessions habituals de les Nits de Joc, es podrà practicar el joc del Carcassonne conjuntament amb aquesta nova expansió.

El torneig de Carcassonne de la Llum formarà part dels torneigs classificatoris per al Campeonato estatal de Carcassonne que anualment se celebra entre els mesos de juny i juliol. En funció del nombre total de participants hi haurà dues o tres places reservades per als millors classificats.

Per dur a terme aquesta activitat el CAE compta amb la col·laboració de La Disfressa, el Graner, Devir –l'empresa editora de Carcassonne- i la Fundació La Xarranca i amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i la Direcció General de Joventut de las Generalitat de Catalunya.