El CN Minorisa treu un excel·lent en l'organització del Campionat de Catalunya aleví de natació

Manresa ha acollit durant tres dies prop de 700 nedadors de tot el país

Aspecte de la Piscina Municipal de Manresa durant el campionat
Aspecte de la Piscina Municipal de Manresa durant el campionat | CNM
Redacció
09 de febrer del 2020
Actualitzat el 10 de febrer a les 10:23h
Després de tres dies i sis jornades memorables, el Campionat de Catalunya aleví de natació va tancar aquesta edició amb la satisfacció de la feina ben feta, tant pel que fa als nois i noies que es llançaren a les aigües de les municipals manresanes, com per part de l'organitzador el CN Minorisa.

Gairebé 700 esportistes de clubs d'arreu del país han fet que, entre ells i els acompanyants, l'olímpica manresana oferís la imatge d'un autèntic formiguer, pel moviment, tant a les graderies, com a la graderia supletòria, situada al voltant de la pileta de 50 metres, on entrenadors i delegats miraven que escalfaments i competició es realitzessin de manera sincronitzada.

Cal destacar que entre els que es llançaven a l'aigua hi havia cognoms històrics de la natació manresana i catalana, Carrasco, Comas, etc. i és que la natació també es un esport de famílies.

En resum un èxit esportiu organitzatiu i esportiu, en una instal·lació que mostrà el perquè de la seva existència, la natació de competició, els esports aquàtics que han fet de Manresa una de les ciutats amb més olímpics i campions olímpics de l'estat.