El PDECat organitza una jornada de treball sobre les infraestructures del Bages

Es comptarà amb la participació d'Isidre Gavín, Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat

Redacció
06 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:12h
El Partit Demòcrata del Bages (PDECat) organitzarà dissabte una jornada de treball sobre les infraestructures del Bages amb la participació d'Isidre Gavín, Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. Serà una jornada oberta a tots els associats, simpatitzants i, especialment, càrrecs electes de la comarca. Volem fomentar el diàleg amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i trametre les nostres impressions i suggeriments. 

Les infraestructures són una de les qüestions cabdals que més preocupen a la població bagenca, i per això, des de la formació a la comarca es vol compartir i posar sobre la taula els dèficits més rellevants, tant de les xarxes viàries com ferroviàries en la seva connexió amb l'àrea metropolitana. Així doncs, la C-16, la C-55, la Renfe o els FGC seran alguns dels temes principals a tractar, incidint en les mesures necessàries per poder millorar-ne l'estat, els serveis i, sobretot, la seguretat dels usuaris, a la vegada que es vol reclamar que es tirin endavant les inversions per poder fer efectives aquestes millores. 

Aquesta trobada tindrà lloc aquest proper dissabte, 8 de febrer, de 9 a 11 del matí a la seu comarcal del Partit Demòcrata al Bages. També es comptarà amb la presència de David Saldoni, Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.