Víctor Puertas i Chino Swingslide encetaran diumenge una nova edició del cicle Gust de Jazz

El concert tindrà lloc a la sala petita del Kursaal i començarà a les vuit del vespre

Víctor Puertas i Chino Swingslide encetaran diumenge el cicle Gust de Jazz al Kursaal
Víctor Puertas i Chino Swingslide encetaran diumenge el cicle Gust de Jazz al Kursaal | Promocional
NacióManresa
06 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:23h
El cicle Gust de Jazz, que des del 2015 porta al Kursaal concerts de jazz en un ambient de club, tornarà aquest diumenge, 9 de febrer, a les vuit del vespre, a la sala petita del teatre amb Víctor Puertas i Chino Swingslide. En els últims anys Swingslide i Puertas s'han convertit en dos músics de referència en el panorama del blues a Barcelona, i han estat reconeguts i premiats en l'àmbit interncacional.
 
Ara, Chino i Víctor han decidit unir forces per a interpretar el blues colze a colze amb l'objectiu de fer vibrar el públic i transportar-lo a l'essència d'aquesta música. Residents a Barcelona, aquest excel·lent duo ha realitzat gires en països tan diversos com Rússia, Gran Bretanya, Estats Units, Argentina, Àustria, França, Itàlia, Dinamarca, Finlàndia, Noruega o Islàndia.
 
Les entrades per assistir al concert tenen un preu de 15 euros (de 12 euros els majors de 65 i menors de 25 anys i amb el Carnet Galliner) i es poden adquirir o bé a les taquilles del teatre o bé per internet, a través d'aquest enllaç.
 
Més propostes
 
El cicle continuarà el 29 de març amb Dani Nel·lo, que vindrà al Kursaal acompanyat de Los Saxofonistes Salvajes, amb una proposta musical que explorarà el millor rhythm and blues, jazz i rock'n'roll.