«El Petit Príncep» torna aquest cap de setmana al Kursaal amb les entrades pràcticament exhaurides

Amb música de Manu Guix i direcció d'Àngel Llacer, l'espectacle oferirà tres passis dissabte i dos diumenge

Les entrades per a les cinc funcions d'«El Petit Príncep» estan pràcticament exhaurides
Les entrades per a les cinc funcions d'«El Petit Príncep» estan pràcticament exhaurides | Promocional
NacióManresa
06 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:19h
La versió musical d'El Petit Príncep, de Saint-Exupéry, presentat per La Perla 29, Àngel Llàcer i Manu Guix, torna per tercera vegada a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa, aquest cap de setmana, en cinc funcions. Dissabte, dia 8 se'n representaran tres (una a les dotze del migdia, una altra a les cinc de la tarda i la darrera, a les vuit del vespre) i diumenge, dia 9, dues més (a les dotze del migdia i a les sis de la tarda). Per totes les funcions queden molt poques entrades disponibles.
 
El Petit Príncep ja es va poder veure al Kursaal els dies 3 i 4 d'octubre del 2015 (també en cinc funcions i amb les entrades exhaurides), i el 20 i el 21 de febrer del 2018, en quatre sessions i amb sold out. L'espectacle es va estrenar a la sala Barts de Barcelona el desembre del 2014 amb una gran acollida.
 
El musical d'El Petit Príncep és un espectacle pensat per a totes les edats, que ens apropa d'una manera única a la narració de Saint-Exupéry. El muntatge, amb direcció d'Àngel Llàcer i música de Manu Guix, combina música, cançons d'estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions...) creada amb tots els detalls, que transporta l'espectador des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.
 
Les entrades per veure el musical tenen un preu de 22 euros (de 20 euros pels menors de 25 i majors de 65 anys i amb el Carnet Galliner, i de 15 euros per als infants fins a 12 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç.