El 40è Aplec de la Sardana de Navarcles s'inaugurarà amb un concert dels Lluïsos de Taradell

Tindrà lloc aquest diumenge, tant al matí com a la tarda

El 40è Aplec de la Sardana de Navarcles se celebrarà aquest diumenge
El 40è Aplec de la Sardana de Navarcles se celebrarà aquest diumenge | Arxiu NG
NacióManresa
05 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:44h
Com ja és tradició, les cobles Marinada de Badalona, Jovenívola de Sabadell i Lluïsos de Taradell seran els encarregats de posar la banda sonora a la quarantena edició de l'Aplec de la Sardana de Navarcles, que, sota l'organització de l'Agrupació Sardanista de Navarcles, se celebrarà aquest diumenge, 9 de febrer, a partir de les quatre de la tarda, al Pavelló municipal.

Entre el repertori de peces que s'interpretaran hi haurà Colometa, Mariona  o La puntaire (a càrrec dels Lluïsos de Taradell); Blanca espurna, Un mar de mans o Petits laietans (de la mà de la Marinada de Badalona), i Porta-la amb tu, Les ninfes del llac o Baixant de la font del gat (per part de la Jovenívola de Sabadell).

A banda, el mateix diumenge a les dotze del migdia, el Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas serà l'escenari d'un concert de sardanes i música per a cobla. L'audició -que serà d'entrada gratuïta- anirà a càrrec de la cobla Lluïsos de Taradell que donarà vida a temes com Ball de rams, Girona m'enamora, Roses del Brull o Llevantina.