Acció Sindical del Bages convoca un vermut al Cube Food & Drink per un «acomiadament il·legal»

Es portarà a terme el proper dissabte a la 1 del migdia

Redacció
05 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:54h
Imatge d'arxiu de sindicalistes concentrats davant el restaurant
Imatge d'arxiu de sindicalistes concentrats davant el restaurant | ACB
Acció Sindical del Bages continua la seva lluita pel que consideren un "acomiadament il·legal" al restaurant Cube Food & Drink, al complex Cube del polígon dels Trullols. Per al proper dissabte a la 1 del migdia han convocat un vermut "d'allò més divertit" per donar suport a la companya acomiadada.

Segons van explicar fonts sindicals el passat mes de desembre, l'encarregat del restaurant va fer fora la treballadora amb “crits, insults i gestos amenaçadors" després que aquesta es negués a fer una feina que li ordenaven i que ella entenia que no li pertocava per la seva categoria professional.

El propietari del restaurant, per la seva part, va assegurar que ningú no va acomiadar la treballadora. "Va tenir un petit enfrontament amb un cambrer i va marxar", explica. "L'endemà no es va presentar a la feina i, després de diversos intents, hi vaig poder parlar per telèfon i li vaig assegurar que ningú no l'havia fet fora -el cambrer no té competències per fer fora ningú-", segueix dient el propietari. "Va ser llavors quan em va demanar la baixa voluntària", conclou.