La Diputació lliura un estudi sobre el manteniment del cementiri de Gaià

L'estudi proposa realitzar diverses accions de cara a una posta a punt inicial de les parts més deteriorades de l'equipament

Redacció
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:40h
La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi sobre els costos de manteniment del cementiri municipal de Gaià, un treball que s'ha lliurat a l'Ajuntament i que li ha de permetre estudiar i planificar les actuacions a fer en aquest equipament, tan a nivell d'obra com també de manteniment.

Per valorar el manteniment del cementiri, que té una superfície d'uns 580 m2 i disposa de 102 unitats d'enterrament, s'ha tingut en compte els serveis a realitzar com ara desratització i desinfecció, gestió de residus i neteja i el manteniment general tant pel que fa a obra civil com d'urbanització, així com revisar les taxes de conservació a aplicar amb l'objectiu de poder realitzar una gestió eficient en el manteniment del recinte i oferir un servei adequat a la població.

L'estudi proposa realitzar diverses accions de cara a una posta a punt inicial de les parts més deteriorades de l'equipament i defineix les actuacions necessàries per mantenir anualment el cementiri en bon estat. Les actuacions a realitzar tenen diferents costos. Així, el manteniment correctiu té un cost estimat de 21.400 euros, el manteniment preventiu anual de 7.310 euros i les actuacions de nova inversió una despesa e 4.630 euros.