Escena

La sala petita del Kursaal acollirà dijous l'espectacle «Fuga», de la manresana Montse Albàs

Interpretada per Arnau Casanovas, la peça afronta el tema de la Guerra Civil a través d'unes cartes del besavi desaparegut durant la guerra

per Redacció , 4 de febrer de 2020 a les 15:56 |
Arnau Casanovas interpreta «Fuga» | Promocional
Aquest dijous, 6 de febrer a les 20h la sala petita del Kursaal acollirà l'espectacle Fuga, escrit i dirigit per la manresana Montse Albàs i interpretat pel manlleuenc Arnau Casanovas. 

Fuga és un muntatge sobre la Guerra Civil protagonitzada per l'Eduard que, en acabar la jornada laboral s'assabenta que el seu avi ha desaparegut de la residència. El noi corre cap a casa dels seus pares, on es queda mentre ells surten a la recerca de l'avi, amb l'ajuda de voluntaris organitzats per protecció civil. Aquest fet marcarà profundament la vida de l'Eduard i incidirà directament en algunes coses que l'afecten. Entre elles, el seu treball final de màster, a qui acompanyarem en la seva presentació.


L'aparició de l'avi, el seu amor mutu, la relació de l'avi amb la guerra civil i les cartes del besavi desaparegut a la guerra perfilaran un nou Eduard. Representaran una etapa de creixement personal, un pas cap a la maduresa.

Arnau Casanovas, protagonista de l'obra és -a part d'actor- entrenador d'hoquei de l'equip femení del Manlleu. També ha format part de l'equip assessor de la sèrie d'èxit Les de l'hoquei, a la qual ha participat també com a actor en algun capítol.


Les entrades per veure Fuga tenen un preu de 15 euros (12€ majors de 65 anys i Carnet Galliner i 6 euros menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet.

 

Participació