La rajadellenca Paqui Abarca, segona W40 amb la gossa Sidney en el canicròs de Figuerola del Camp

Walia Caler va finalitzar quarta en l'especialitat de patinet amb el seu gos Bang

Paqui Abarca i Sidney durant la disputa del canicròs
Paqui Abarca i Sidney durant la disputa del canicròs | Arxiu particular
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:25h
La corredora de Rajadell de l'Avinent Manresa, Paqui Abarca, amb la gossa Sidney va acabar segona aquest diumenge en la categoria W40 en el 1r canicròs de Figuerola del Camp (Alt Camp).

Sobre un recorregut per camins de 4.400 metres, Abarca va entrar segona amb un temps de 20'43"03. La cursa va ser guanyada per Nati Oller amb 16'51"08 . El tercer esglaó del podi va ser per Marta Calduch amb 22'04"04. En aquesta especialitat de canicròs, l'atleta de l'Avinent Manresa, Walia Caler, va ser 6a amb la gossa Canya amb un temps de 21'44"88 .

Així mateix, Walia Caler també va prendre part en l'especialitat de patinet, amb el seu gos Bang, on va finalitzar en 4a posició amb un temps de 15'58"67.