El Dinamo Sassari perd un partit que tenia dominat abans de venir al Nou Congost

Els sards vencien per onze punts a manca de deu minuts

El Dinamo Sassari visitarà el Nou Congost aquesta setmana
El Dinamo Sassari visitarà el Nou Congost aquesta setmana | BCL
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:46h
El Dinamo Sassari arribarà al Nou Congost després d'encaixar una sorprenent derrota a la Lega italiana. Els sards van caure contra el Trieste, el penúltim classificat de la competició italiana, en un partit que tenien sota control. El proper rival del BAXI Manresa guanyava per onze punts a manca dels deu darrers minuts. Però un parcial de 30-12 va capgirar el partit i va acabar perdent per 1 punt. 

Per primer cop en unes setmanes, tots els rivals del BAXI Manresa van tenir compromisos a les seves respectives lligues. Per un motiu o un altre feia algunes jornades que algun dels rivals no tenia competició. 

Itàlia: Trieste 83 - Dinamo Sassari 82
Bèlgica: Mechelen 79 - Oostende 78
França: Elan Bernais 74 - Estrasburg 73
Israel: Maccabi Ashdod 86 - Hapoel Holon 69
Turquia: Fenerbache 91 - Turk Telekom 67
Polònia: HydroTruck Radom 71 - Torun 72
Lituània: Lietkabelis 85 - Nevezis 69

La resta d'equips van acumular més derrotes que victòries. L'Oostende i l'Estrasburg també van perdre tots dos per un sol punt a domicili. Pitjor li van anar les coses al Hapoel Holon contra el Maccabi Ashdod. I encara va caure de més diferència el Turk Telekom. Tot i que en aquest cas va ser contra el potent Fenerbache. Les victòries les van protagonitzar el Torun amb un marge ajustat i el Lietkabelis amb més comoditat. 
Arxivat a