El Manresa FS goleja el CN Sabadell en un partit més igualat del que mostra el marcador (6-1)

Els manresans es mostren molt efectius de cara a porteria

El Manresa FS ha golejat en CN Sabadell
El Manresa FS ha golejat en CN Sabadell | MFS
Redacció
02 de febrer del 2020
Actualitzat a les 22:06h
El Manresa FS ha aconseguit una important victòria contra el CN Sabadell (6-1). El partit va començar endormiscat, d'acord amb l'horari vespertí de diumenge a la tarda, amb la sensació de no haver superat encara la migdiada. Almenys, els  manresans es van veure superats per un rival que sí que va apostar per un ritme molt més ràpid i una pressió d'allò més intensa des del primer moment. No obstant això, les imprecisions protagonitzaven les accions dels dos equips.

Per sort, la solució passava per l'efectivitat de cara a porteria, i en això sí que van estar especialment afortunats els homes de Sito Rivera. Els tres primers gols (Asis, Ambrós i Nil) donarien ales a l'equip i farien despertar del tot els manresans. Però el Club Natació Sabadell no havia, ni molt menys, desaparegut del partit. Perquè Adil, que s'enfrontava al seu ex-equip, on va militar la temporada passada, va afegir al seu bon rendiment i encert un plus de motivació extra per a neutralitzar les ocasions rivals.

No podria fer res, això sí, en el “punxot” escurat al pal d'Arderiu, que retallava diferències al marcador. I just després perdonaria Ametlla el 3-2 en boca de gol, quan el més fàcil era marcar. Després d'aquests minuts més delicats, Asis segellava el 4-1 des dels deu metres. Un gol que donava coixí i relativa tranquil·litat per encarar el descans.

El Manresa afrontava la represa amb aquest avantatge còmode -més al marcador que no pas a les sensacions en pista-, i no estava disposat a posar-se nerviós ni perdre els papers. Mantenint la postura i controlant la situació defensivament, va cedir la iniciativa a un CN Sabadell obligat per les circumstàncies que jugava a contrarrellotge. El partit entraria en una fase de punt mort on no passava gran cosa, més enllà d'ocasions successives a les dues àrees que acabaven sense resolució.

Es posaria una mica interessant quan el Manresa arribava a la cinquena falta i el Club Natació es disposava a jugar de cinc. El Manresa hagués pogut sentenciar el partit aprofitant les ocasions en què veia la porteria buida, però ni uns ni altres aconseguirien el gol. Només a les acaballes del matx, a mode de propina, Corvo i Lavado ajustarien el 6-1 definitiu.

Fitxa tècnica

Manresa FS: Adil, Santa, Josan, Lavado, Corvo // Pep, Eric, Aaron, Asis, Ambrós, Nil, Arnau.

CN Sabadell: Manzano, Ametlla, Recasens, Ferran Ruiz, Alex Lopez // Arderiu, Eric Panes, Dani Castro, Vallverdú, Marc Enric Elias, Besalduch.

Àrbitres: Álvaro Esteban, Jaime Nazaro, Carles Estruch.

Gols:

1-0 Asis (5′). Pilotada llarga que Ambrós controla amb el pit, i cedeix al 10 manresà perquè remati a plaer arribant des de darrere.

2-0 Ambrós (10′). Mig gol de Santa, que aguanta la pilota escurat a banda i espera el moment oportú per cedir al golejador Ambrós.

3-0 Nil (11′). Bona obertura de Corvo i Roijals remata amb un interior contundent a l'escaire de la porteria sabadellenca.

3-1 Arderiu (13′). Pèrdua defensiva en zona compromesa, i el 7 visitant afusella Adil amb una puntera ajustada i rasa al pal llarg.

4-1 Asis (19′). Corvo força la sisena falta i Asis transforma el tir de doble penal. L'entrada a la porteria visitant exprés de Vallverdú ha estat insuficient per evitar el gol.

5-1 Corvo (39′). Aprofitant la superioritat numèrica, Corvo enganya al porter Manzano quan aquest esperava la passada al segon pal. Primer gol de Corvo des que retornava de la lesió.

6-1 Lavado (39′). Amb tot resolt, Corvo serveix en safata el gol al seu company, ja a les acaballes del matx.