Clima Santpedor agafa el relleu de la Granera en l'organització de la Festa de l'Arbre

Els actes van començar dissabte i s'allargaran fins al dia 8 de febrer

Redacció
02 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:24h
Entre l'1 i el 8 de febrer l'entitat ecologista Clima Santpedor agafa el relleu de l'entitat de consum ecològic i de proximitat, la Granera, per organitzar la tradicional Festa de l'Arbre.

El programa de la Festa és ple d'activitats. ha començat aquest dissabte amb l'estrena de l'exposició Canvi climàtic, solucions reals per una amenaça global, que es mostra a la biblioteca, en la Sala U d'Octubre i hi estarà durant el mes de febrer.

El 4 de febrer, a les 15.30 hores, al espai jove del LoKal de la Vila es farà l'activitat de penjar desitjos en un arbre, amb sensibilitat mediambiental. 

El 5 de febrer, a les 19.30 hores a la Capella de Sant Andreu, hi haurà una serrada sobre alimentació i medi ambient, a càrrec de Conxita Lao Luque, Dra. en farmàcia i catedràtica d'enginyeria química. Parlarà de l'impacte que tenen els nostres hàbits alimentaris en el medi ambient i com amb petits canvis podem millorar la nostra salut, i al mateix temps tenir cura del medi ambient.

El 6 de febrer, a les 15.30 hores, al Lokal de la Vila, se sortirà per realitzar la passejada per netejar el nostre entorn, que consisteix en treure la brossa que es deixa en el bosc de l'entorn del municipi. Aquest mateix dia a les 20.00 hores, al Born, es projectarà la pel·lícula La mujer de la montaña.

El 8 de febrer serà la plantada d'arbres, a les 10.30 hores, al Parc públic al costat de la ronda del camí Llussà. Tot seguit, sobre les 12.30 hores, es farà una cercavila amb la batucada la Tabarreta i els Batukad'ors. La festa finalitzarà amb una paella popular a les 14.00 hores, al Born. Finalitzat el dinar sobre les 16.00 hores, al mateix Born, hi haurà Contacontes amb Pep Tor A Cau d'Orella i el pas de la pel·lícula-documental Rezero al Lokal de la Vila.
Arxivat a