El femení del CN Minorisa ofereix una bona rèplica davant l'Atlètic Barceloneta (16-12)

Les manresanes van oferir bon joc i encert de cara a gol a la piscina del favorit per l'ascens

El CN Minorisa va jugar un bon partit davant l'Atlètic Barceloneta
El CN Minorisa va jugar un bon partit davant l'Atlètic Barceloneta | Simón Noguera
02 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:07h
El femení del CN Minorisa va oferir una digna rèplica a la piscina de Sant Sebastià, davant el favorit a l'ascens a la lliga estatal, el CN Atlètic Barceloneta, en un partit de bon joc i encert de cara a gol que va acabar 16-12.

El primer quart ja va deixar clar quin seria el camí que seguiria el partit, ja que el 4-3 indicava que les manresanes no donarien el braç a tòrcer fàcilment, els gols de Bisbal, Peirón i Puerta ho testimoniaven. El segon període va ser el més complicat per les jugadores de Peirón que, malgrat anotar dos gols de Gerschcoscky i Peirón, no podien parar l'atac mariner, 5-2.

Semblava que les locals s'escaparien en el marcador, però el descans llarg va servir per ordenar l'equip i el tercer quart va tancar-se amb un empat a quatre gols, que demostrava el joc espectacular i emocionant del que el públic podia gaudir. Els gols manresans firmats per Bisbal 2, Gerschcoscky i Peirón. Aquest empat parcial va animar a les forasteres que en els vuit minuts del darrer quart firmaven un nou empat, ara a tres gols, tots tres signats per Bisbal.

Arbitratge a càrrec de S Rabadán i X Mármol.

Parcials: 4-3, 5-2, 4-4, 3-3.

Alineacions i golejadores:

CN Atlètic Barceloneta: X Ariño, M Serrano, N Martín 5, B Fernández, N Yorsminsky 1, C Serrano 3, C López 4, Y Asensio, N Altisenc, L Terol, S Garcia 3, E Cano, A Lezcano.

CN Minorisa; L Puiggròs, R Solernou, G Gerschcoscky 3, J César, C Puerta 1, H Vicente, L Muns, A Bisbal 6, J Peirón 3 i I Peirón.