L'Avinent Manresa aconsegueix una històrica setena posició en el Campionat d'Espanya absolut femení

Malgrat quatre importants baixes per lesió, l'equip va mostrar una molt bona actuació al llarg de tot l'encontre.

L'equip absolut femení de l'Avinent Manresa
L'equip absolut femení de l'Avinent Manresa | CAM
02 de febrer del 2020
Actualitzat el 03 de febrer a les 17:25h
L'equip absolut femení de l'Avinent Manresa ha aconseguit una històrica setena posició en el 39è Campionat d'Espanya d'Atletisme de clubs en pista coberta Copa Iberdrola que es va disputar dissabte en el velòdrom Lluís Puig de València.

Tot i les importants baixes que l'equip manresà va patir per lesions (Mònica Clemente, Núria Tió, Laura Bou i Mercè Guerra), l'equip va mostrar una molt bona actuació al llarg de tot l'encontre.

La classificació final del campionat va quedar: Playas de Castellón (87,5), FC Barcelona (85), Valencia CA (75), Grupoempleo Pamplona At. (51,5), Alcampo Scorpio 71 de Saragossa (49), AD Marathon de Madrid (44), Avinent Manresa (38), At. San Sebastián (37).