Sallent diu l'últim adéu a Rosa Argelaguet

El funeral ha comptat amb diversos parlaments en un acte emotiu i proper que ha aglutinat centenars de persones

Funeral per Rosa Argelaguet, aquest dissabte a l'església Santa Maria de Sallent
Funeral per Rosa Argelaguet, aquest dissabte a l'església Santa Maria de Sallent | Laura Coletas
01 de febrer del 2020
Actualitzat el 02 de febrer a les 21:53h
L'església parroquial de Santa Maria de Sallent ha quedat petita per acollir la multitud de persones que han volgut participar de l'acte de comiat de Rosa Argelaguet, que va morir aquest passat dijous a l'edat de 61 anys a conseqüència d'un vessament cerebral. La cerimònia, que ha tingut lloc aquest dissabte a les 12 del migdia, ha comptat amb diversos parlaments, entre ells, de l'exalcalde i regidor de Sallent David Saldoni. Un acte emotiu i proper que ha aglutinat centenars de persones. 

Entre els assistents, representants dels consistoris de la comarca, membres de diferents entitats i institucions del territori, familiars, veïns i veïnes del poble i amics de la sallentina. Un piano i un saxo han amenitzat l'acte, que ha finalitzat amb un poema de Miquel Martí i Pol i la cançó Que tinguem sort, de Lluís Llach. 
 
Coneguda per la seva llarga trajectòria professional i política, actualment era la directora de l'Escola Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la UPC i regidora de Junts per Sallent. Va ser una de les principals impulsores del grau en Enginyeria de Sistemes TIC, únic d'aquestes característiques a l'Estat.