El PSC presentarà una esmena per al desdoblament de la C-55 al pressupost de la Generalitat

També presenta projectes per a la construcció final de quatre centres escolars

La C-55 al seu pas per Sant Vicenç de Castellet
La C-55 al seu pas per Sant Vicenç de Castellet | GSV
Redacció
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:02h
La Federació XI del PSC, considera "inacceptables", els pressupostos de la Generalitat per aquest 2020, a la vista de les partides d'inversions previstes per al Bages i Berguedà.

Els socialistes valoren que "cap dels grans projectes, promesos reiteradament, per diversos consellers, son contemplats en aquestes pressupostos. Tots aquests compromisos han quedat en paper mullat, una vegada es comprova la seva inexistència, en els pressupostos, aprovats pel Govern".

El PSC ha presentat diverses esmenes per exigir la seva inclusió en el debat pressupostari, en seu parlamentària, i que seran defensades per la diputada adscrita a aquestes comarques, Marta Moreta.

Les esmenes recullen diversos punts com el desdoblament de la C-55, per al que els socialistes proposen trobar altres recolzaments per fer possible una partida específica per dur-lo a terme.

El PSC destaca que "hi ha un autèntic i important descens, en el percentatge d'inversions destinades a aquestes comarques, que arriben al 45% i 53% menys en la darrera dècada al Bages i el Berguedà.

El PSC també ha presentat esmenes per a la construcció definitiva de quatre escoles al Bages.