Diputació

La Diputació fa un estudi d'adequació de la rectoria de Valls de Torroella per a usos culturals i socials

L'estudi s'ha fet davant la necessitat de disposar d'un espai adequat per desenvolupar activitats socials i culturals en aquest nucli de Sant Mateu de Bages

per Redacció, 31 de gener de 2020 a les 15:52 |
Església i rectoria de valls de Torroella, a Sant Mateu de Bages | DiBa
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages el projecte d'adequació del local situat als baixos de la rectoria de Valls de Torroella. L'estudi s‘ha fet davant la necessitat de disposar d'un espai adequat per desenvolupar activitats socials i culturals en aquest nucli del municipi.

L'objectiu d'aquest treball és estudiar la possible inversió a realitzar en l'adequació d'aquest espai, de cara a la signatura d'un conveni de cessió d'ús amb el bisbat de Solsona, propietària del local. L'Ajuntament ha demanat autorització en diverses ocasions autorització al bisbat per utilitzar l'espai, però actualment la sala no està en les condicions adients per fer-hi aquest tipus d'activitats.


L'estudi planteja dues opcions de millora del local de la rectoria per adaptar-lo als nous usos, mantenint un espai per la rectoria i donant compliment a la normativa vigent. Amb aquest estudi, que proposa actuacions per un valor de 121.500 euros, el consistori disposa d'informació objectiva que li permetrà la presa de decisions municipals per a un eventual acord amb la propietat.

 

Participació