El segell Cases de la Música publica dos nous singles del manresà Kresko

També ha col·laborat, durant aquest gener, en el llançament del darrer tema de VNX

El segell Cases de la Música publica dos nous singles del manresà Kresko
El segell Cases de la Música publica dos nous singles del manresà Kresko | Kresko
NacióManresa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:21h
Aquest mes de gener ha començat amb força pel segell de Cases de la Música. I és que gràcies al servei d'edició discogràfica i distribució digital que fa uns mesos va posar en marxa, diversos artistes d'arreu del territori català han tret a la llum els seus treballs musicals.

En el cas de Manresa, al llarg d'aquesta setmana, Kresko ha presentat dos nous singles: Iceberg i Delayed. D'aquesta manera, l'artista bagenc continua presentant noves composicions que beuen d'influències diverses, que van des de l'electrònica fins a la música dels anys 80 i 90; des de Jean Michel Jarre fins a Kraftwerk, passant per Orbital, Plaid, Mike Oldfield, Genesis i, fins i tot, Avicci. Tots dos singles arriben just del llançament de l'EP Turn On The Mass, que va veure la llum al desembre.

D'altra banda, Cases de la Música de Manresa també va presentar un nou artista, VNX, amb el qual hi col·labora amb tota la part d'edició de discs. A principis de gener va publicar el seu darrer tema, Drogadicte; una peça que barreja, d'una manera molt fresca, diferents ritmes llatins i urbans, igual que les altres composicions anteriors, com Lliure, Crush i Errors.