Escena

El Kursaal de Manresa arribarà al milió d'espectadors aquest cap de setmana

Es tracta d'una fita que se celebrarà fent un homenatge al públic que fa pràcticament 13 anys que assisteix als espectacles programats pel Galliner

per NacióManresa, Manresa | 31 de gener de 2020 a les 12:46 |
El Kursaal de Manresa arribarà al milió d'espectadors aquest cap de setmana | MEES
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un milió d'espectadors. Aquesta és la xifra a la qual s'ha arribat en pràcticament els 13 anys que fa que es va inaugurar el teatre Kursaal de Manresa. Un milió d'espectadors són els que han passat pels espectacles de la programació d'arts escèniques que organitza l'associació cultural El Galliner als espais gestionats per Manresana d'Equipaments Escènics.

Es tracta d'una fita que aquest cap de setmana, coincidint amb la representació en tres funcions de la producció del Teatre Nacional de Catalunya La Rambla de les Floristes, l'equip del Kursaal compartirà amb el públic, "sense la implicació del qual èxits com aquest no serien possibles", asseguren des del teatre.


L'espectador un milió arriba poc després de conèixer que l'any 2019 la programació escènica municipal de Manresa va aconseguir sobrepassar els 90.000 espectadors anuals, amb 171 espectacles i 235 funcions, rècord absolut en la trajectòria de l'equipament.
 

 

Participació