L'Ajuntament de Manresa arranjarà vuit camins rurals malmesos durant l'episodi de pluges

Els treballs han començat aquest divendres i està previst que tinguin una durada de deu dies

El camí del Suanya va ser un dels més afectats durant el temporal
El camí del Suanya va ser un dels més afectats durant el temporal | AjM
NacióManresa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:38h
La Secció de Planificació de la via pública de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest divendres, 31 de gener, ha iniciat treballs d'arranjament en diversos trams de camins rurals malmesos. En concret es tracta del Camí del Suanya al Gorg Blau; del Camí del Joncar; del Camí de Cal Cuques; del Camí del Grau; del Camí de Salelles; del Camí dels Trullols; del Camí del Raval del Solell, i de l'entrada del camí cap a l'escola de capacitació agrària. Així mateix, també netejarà la cuneta del Camí dels Casals.

Els treballs, amb una durada prevista de deu dies, tenen l'objectiu de resoldre el deteriorament de camins, especialment el del Suanya al Gorg Blau, que va resultar força afectat per les darreres pluges.

L'arranjament consisteix en un reperfilat del terreny amb motoniveladora o retroexcavadora per tal de millorar la planimetría del camí. Generalment, es tracta de trams afectats per torrenteres o rieres o trams molt plans on s'hi acumulen tolls d'aigua que acaben formant sotracs i provoquen que la circulació rodada sigui incòmode.