El Manresa FS encara amb optimisme el partit contra un CN Sabadell poc afavorit

Tindrà lloc aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Pujolet

El Manresa FS encara amb optimisme el partit contra un CN Sabadell poc afavorit
El Manresa FS encara amb optimisme el partit contra un CN Sabadell poc afavorit | MFS
NacióManresa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:25h
Després de l'intens partit d'aquest dimecres, 29 de gener, davant d'un Primera Divisió com ho és l'Industrias Santa Coloma, el Manresa Futbol Sala torna a la competició domèstica per afrontar un nou compromís amb el Club Natació Sabadell (CNS). Serà al Pujolet, aquest diumenge, 2 de febrer, a les sis de la tarda; un dia més tard de l'habitual dissabte; i és que els de Sito Rivera han hagut d'estar al peu del canó aquests darrers dies, en el marc de la festa de clausura del 40è aniversari del club. Aquesta jornada extra de descans servirà als jugadors per afrontar el partit amb unes condicions físiques més òptimes.

Els manresans es troben en un dels seus millors moments de la temporada. Per primera vegada, han aconseguit escalar a la quarta posició, que dona accés als play-off d'ascens; en aquest sentit, diumenge disputarà el primer partit amb aquesta responsabilitat a l'esquena.

Un altre dels motius pels quals l'equip es troba en un estadi pràcticament immillorable és pel gran paper que van fer davant l'Industrias Santa Coloma, un rival de categoria superior que no va aconseguir derrotar els de la capital del Bages, que van demostrar solidesa i estabilitat.

Per acabar, cal destacar darrer partit de lliga que els manresans van disputar, a Pallejà: va ser rocós i dificultós, però la victòria en l'últim alè amb un gol psicològic va donar ales a l'equip.

Corvo debutarà oficialment en lliga aquest diumenge, després de provar les primeres sensacions en l'amistós de dimecres. L'equip s'havia acostumat a jugar sense la seva presència, i ara aquesta serà, sens dubte, un valor afegit a la plantilla que, asseguren des del club, "només pot sumar". En aquest sentit, comenten, "esperem una millora col·lectiva amb la incorporació del capità". Així doncs, Sito Rivera comptarà amb la plantilla al complet, fet que l'oblgarà a descartar un parell de jugadors a l'hora de formalitzar la convocatòria.

El rival

El CNS es troba a la mitja taula de la classificació, encara que més a prop del descens que de les posicions capdavanteres. Novè, amb 23 a punts (concretament dos punts per sobre del descens) i amb un bagatge golejador molt igualat (64 gols a favor i 66 en contra), els sabadellencs estan travessant una mala ratxa i no guanyen des del 30 de novembre. Set partits sense conèixer la victòria.

Com a visitant, ha perdut quatre encontres (Hospitalet, Escola Pia, Industrias B i Barceloneta), n'ha guanyat tres (Martorell, Salou i Unión) i ha empatat a Calvià. Com a local, acumula cinc derrotes, quatre victòries i un empat, uns registres molt similars tant a casa com a fora que indiquen la irregularitat dels del CNS.