El Selves i Carner oferirà un taller de màscares de Carnestoltes per a infants i adults

Constarà de tres sessions, que tindran lloc els dies 11, 14 i 18 de febrer

El Selves i Carner oferirà un taller de màscares de Carnestoltes per a infants i adults
El Selves i Carner oferirà un taller de màscares de Carnestoltes per a infants i adults | Twitter
NacióManresa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:56h
L'Espai Creatiu que cada mes acull el Centre Cívic Selves i Carner de Manresa se centrarà, aquest febrer, en ajudar a dissenyar una màscara pròpia de Carnestoltes. La proposta, pensada tant per públic adult com per públic familiar (els infants cal que vagin acompanyats d'una persona adulta), estarà conduïda per l'artista i escultora Mabel Nieto i es durà a terme el dimarts 11, el divendres 14 i el dimarts 18 de febrer, de set de la tarda a nou del vespre. 

Les inscripcions per participar a l'activitat es poden formalitzar al Centre Cívic Selves i Carner fins al 7 de febrer. El cost per persona és de 15 euros, i inclou material.

Els Espais Creatius sorgeixen amb l'objectiu de vincular una temàtica transversal o efemèride, respecte la qual poder-hi desenvolupar diverses pràctiques artístiques a través d'un petit procés creatiu. El projecte és una proposta de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa que s'emmarca dins la programació sociocultural del Casal de les Escodines i del Centre Cívic Selves i Carner.

Cada mes, un grup reduït de participants d'unes deu persones, podrà desenvolupar un petit projecte creatiu a través d'un d'aquest  gèneres (microteatre/performance, dansa, clown, il·lustració, circ, poesia i altres) i vinculat a temàtiques com el gènere, els Drets Humans, el Dret al Refugi, el Dia de la Dona Treballadora, el Dia Mundial de la Poesia, entre altres.