Torna el concurs que posa a prova els coneixements dels manresans sobre el Misteri de la Llum

Impulsada pel CNL Montserrat, la proposta està oberta a tota la ciutadania

NacióManresa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:22h
El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Montserrat, de Manresa, ha organitzat, per vuitè any consecutiu, el concurs LlumCat, una activitat virtual de llengua i cultura catalanes centrada en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa. Es tracta d'una proposta oberta a tota la ciutadania que es posarà en marxa d'1 de febrer i romandrà activa fins l'1 de març. 

El concurs té la finalitat d'aconseguir que els participants no només s'interessin per la llengua i la cultura catalanes, sinó que aprofundeixin, d'una manera lúdica, en el coneixement d'un dels fets històrics que més impacte ha tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat de Manresa.

Tothom que vulgui participar-hi ho pot fer a través d'internet, responent totes les preguntes que el CNL haurà penjat al seu portal web. Així mateix, i per a qui prefereixi fer-ho a mà, podrà recollir un paper amb les qüestions al local del CNL, ubicat a la plaça Onze de Setembre de la capital del Bages.

Com ja és tradició, entre totes les persones que encertin correctament les preguntes, se sortejaran premis cedits per diversos patrocinadors que col·laboren en la iniciativa des de fa molts anys.