Illa Pàdel, l'indoor «més gran de la Catalunya Central», s'inaugurarà dissabte a Sallent

L'acte d'obertura de l'equipament esportiu inclourà un torneig gratuït de pàdel que ja compta amb un centenar de parelles inscrites

Illa Pàdel, l'indoor «més gran de la Catalunya Central», s'inaugurarà dissabte a Sallent
Illa Pàdel, l'indoor «més gran de la Catalunya Central», s'inaugurarà dissabte a Sallent | Illa Pàdel
NacióManresa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:49h
Aquest dissabte, 1 de febrer, tindrà lloc, a Sallent, la inauguració de l'Illa Pàdel, un equipament de pàdel indoor que, segons asseguren els seus fundadors, "és el més gran i modern de la Catalunya Central". Ubicat al carrer Tomàs Viladomiu, 56 del polígon industrial Illa Sud, el local esportiu compta amb vuit pistes de pàdel indoor (cobertes). D'aquestes, dues són panoràmiques, fet que permet una visibilitat més completa del joc per part del públic. I és que en tots vuit camps, també s'hi han col·locat graderies "perquè qui ho vulgui pugui veure els partits, ja siguin amistosos o emmarcats en tornejos", assenyalen des d'Illa Pàdel.

El nou equipament també compta amb un bar-restaurant; amb un pàrquing privat gratuït, i amb vestuaris. Així mateix, des del centre oferiran un servei d'escola de pàdel i de lloguer i venda de material, i organitzaran tornejos periòdicament.

La inauguració de l'Illa Pàdel començarà a les deu del matí amb un torneig gratuït en el qual ja hi ha inscrites un centenar de parelles. A banda, i al llarg de la jornada festiva (que finalitzarà a les sis de la tarda), també s'oferirà esmorzar i un tast de vins i caves. Per acabar, l'organització del torneig entregarà trofeus als equips guanyadors del torneig.