La pianista manresana Clara Santacana encetarà aquest diumenge el Cicle 3/4 de música

Amb un recital d'obres de Bach, Beethoven, Debussy i Albéniz

Clara Santacana protagonitzarà el concert del 3/4 de música
Clara Santacana protagonitzarà el concert del 3/4 de música | Arxiu particular
Redacció
30 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:52h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 2 de febrer a les 12h, el primer concert del cicle 3/4 de música amb la pianista Clara Santacana que farà un recital amb obres de Bach, Debussy, Beethoven i Albéniz per homenatjar a la pianista francesa Blanca Selva.

La manresana Clara Santacana va començar a estudiar piano al Conservatori Municipal de Música de Manresa, on va tenir com a professors Glòria Massegú i Ramon Estrada.

Posteriorment va seguir els seus estudis al centre integrat de música de Catalunya, IEA Oriol Martorell, amb la professora Maria Gorina, on també va acabar el Grau Professional amb Premi d'Honor de Piano. Actualment està estudiant Grau Superior de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu, sota el mestratge de la professora i pianista Alba Ventura.

Com a telonera del concert, l'alumna del Conservatori Municipal de Música de Manresa, Mireia Moltó (piano) interpretarà l'Impromptu Op. 90 nº2 de Franz Schubert.

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 €.