El PSC de Sant Joan denuncia «coaccions» al regidor que va comparar independentisme amb nazisme

Al poble han aparegut cartells que demanen la dimissió d'Àngel Sáez, malgrat que ha passat més d'un mes de la seva piulada

Cartells demanant la dimissió d'Àngel Sáez
Cartells demanant la dimissió d'Àngel Sáez | Xarxes
30 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:11h
Aquesta nit de dimecres a dijous han aparegut als carrers de Sant Joan de Vilatorrada cartells que demanen la dimissió del regidor del PSC Àngel Sáez, segons han denunciat els socialistes a les xarxes socials, que valoren l'acció com a "coacció" cap al seu edil.

Els cartells fan referència al fet que a finals de 2019, el regidor fes una piulada a Twitter on equiparava les estelades del concert de Sant Esteve al Palau de la Música, amb les esvàstiques de l'Alemanya nazi de 1939. "La primera foto és de l'Alemanya Nazi, 1939. La segona és el Palau de la Música, Catalunya, 2019. 80 anys de diferència, la mateixa propaganda", ha afirmat, per concloure assegurant "que no us enganyin, és feixisme!", deia.
  Tot i així, Sáez va esborrar la piulada poques hores després i va demanar disculpes, també a través de Twitter. Sigui com sigui, els cartells, que no estan signats, han aparegut un més després d'aquella piulada.