El Manresa empata contra un primera com l'Industrias Santa Coloma en el comiat del 40è aniversari (4-4)

Els manresans van dominar el marcador durant tot el partit

30 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:00h
Partit i ambient de gala en un Pujolet ple de gom a gom per celebrar el darrer acte del 40è aniversari del Manresa FS davant un rival de la màxima categoria, l'Industrias Santa Coloma. L'equip dirigit per Javi Rodríguez va imposar un joc vibrant, amb el ritme i intensitat que correspon a les grans ocasions. Com a rival de major entitat, li corresponia portar la iniciativa en el domini i una pressió asfixiant, així com a l'hora de servir les ocasions més clares. Un inspirat Aleix, però, aconseguia aturar amb èxit i vistositat tot allò que es podia aturar. Per la seva banda, el Manresa FS es va mostrar molt ben plantat durant tot el partit, sense perdre la cara en cap moment. Els blanc-i-vermells es van trobar amb tres gols, dos dels quals especialment afortunats.

A la represa, amb 3-2 a l'electrònic, el Manresa FS creia en les seves opcions reals, competint de tu a tu amb el seu contrincant i oferint una molt bona imatge. Els de Sito Rivera estaven crescuts fins al punt d'aconseguir forçar cinc faltes en només quatre minuts, i provocant una intensitat desmesurada i descontrolada per part d'Industrias. A partir d'aquí, el partit es posaria d'allò més bonic, competit i igualat. El Manresa, encoratjat amb esperit lluitador i competitiu. I l'Industrias, tot i la superioritat inherent, sense acabar de trobar la fórmula del gol. Sense adonar-se'n, el marcador de les faltes s'igualaria ràpidament a la cinquena.

Ambrós marcava el 4-2 i Prety tornava a respondre retallant diferències. Al minut 33, Corvo era expulsat amb vermella directa i posava els seus en una situació compromesa. Dos minuts de defensa, suplici i resistència, patint i aguantant les envestides visitants amb inferioritat numèrica. Entre els pals, Adil i els defensors manresans, aconseguien retardar un gol que només era qüestió de temps i que arribava posant l'empat a 4. Adil, poc després, aturaria un doble penal. En el tram final de la segona meitat, el Manresa ha sobreviscut a l'estampida colomenca, ja que la gran part del joc s'ha centrat en la pista manresana.

Manresa FS

Aleix, Santa, Nil, Lavado, Corvo / Gerard, Pep, Eric, Aaron, Asis, Ambrós, Adil, Pallé, Josan.

Industrias

Borja, Bermusell, Khalid, Álvarez, Pablo Vidal / Novo, Uri Santos, Ezequiel Ramírez, Well, Pablo, Victor Cecilià, Albert Cardona, Arnau, Jordi Mayor, Bruno Petry, Alex Verdejo.

Àrbitres

Roberto Mamolar, Sergio Mamolar, Jordi Boleda.

Gols

0-1 David Álvarez (1'). Pràcticament en la primera jugada d'atac, el capità colomenc bat Aleix amb un xut col·locat i imparable des de la frontal de l'àrea.

1-1 Lavado (3'). Empat afortunat, també en la primera ocasió manresana. Lavado prova sort i la pilota toca en el defensor i després al pal perquè s'introdueixi dins la porteria davant la mirada atònita i incrèdula de Borja.

2-1 Asis (10'). Nova acció desgraciada per als colomencs, especialment per al porter Borja. El 10 manresà envia una pilotada llarga vertical des de camp propi i, tot i que semblava que podria haver estat tocada per Josan, precisament aquesta possibilitat és la que acaba despistant Borja.

3-1 Asis (18'). Contraatac i bona jugada col·lectiva, ben trenada entre Pep Costa i Asis. El de Palau, tot i trobar-se en una posició interessant, serveix el gol en safata a Asis perquè anoti el seu segon gol particular.

3-2 Cardona (18'). Acte seguit, en un d'aquells gols que arriben perquè toca i s'acaba d'encaixar un gol, respon Industrias retallant distàncies al marcador.

4-2 Ambrós (25'). Sonaven les trompetes al Pujolet quan Ambrós es disposava a elaborar la seva jugada individual. La inspiració del moment culminà amb gol, batent Borja amb una sotana.

4-3 Petry (26'). De penal, a posterior mà molt rigorosa dins l'àrea manresana. Encerta les intencions Adil, que acaba ferit sense conseqüències majors a causa de l'impacte.

4-4 Petry (35'). A punt d'esgotar els dos minuts de superioritat, i després de malbaratar diverses ocasions cantades, entre pals, defensor i Adil...