Creu Roja a Manresa fa una crida per aconseguir cotxets de nadó i bressols

Durant el 2019 més de 40 famílies han sol·licitat un cotxet de nadó o un bressol

Redacció
29 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:18h
La Creu Roja fa anys que recull cotxets de nadó i bressols per tal de poder donar-los a les famílies en situació de vulnerabilitat que han de tenir un fill. Els productes d'atenció a la petita infància tenen un cost molt elevat i, sovint, les famílies no poden assumir aquest cost. 

A Creu Roja es recullen cotxets i bressols que estiguin en bon estat, l'equip de voluntariat els revisa, el servei d'acollida de Creu Roja o bé els serveis socials de l'Ajuntament realitza les demandes pertinents per a les famílies que ho necessiten, i el voluntariat les cita i els lliura el cotxet o el bressol. Durant el 2019 més de 40 famílies han sol·licitat un cotxet de nadó o un bressol.

A més, a aquestes famílies se'ls informa i demana que cuidin el material i quan ja no el necessitin el tornin a donar a Creu Roja per tal que el producte que se l'hi ha entregat pugui fer servei a una altra família.

A nivell de xarxes socials, s'ha iniciat la campanya Reutilitza per a la donació de cotxets i bressols ja que fent donació dels productes de petita infància es contribueix a l'economia circular i reduir la quantitat de deixalles que produïm. 

Des de Creu Roja a Manresa es demana també a la ciutadania que valorin la possibilitat de fer aquestes donacions com un acte de solidaritat abans de vendre-ho a diferents plataformes.