El Manresa FS clou els actes del 40 aniversari rebent l'Industrias Santa Coloma

El partit contra aquest equip de la màxima categoria estatal es disputarà dimecres al vespre al Pujolet

Industrias Santa Coloma
Industrias Santa Coloma | ISC
Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 20:03h
El Manresa FS disputarà aquest dimecres un partit amistós davant l'Industrias Santa Coloma, de la màxima divisió estatal. El matx, que s'iniciarà a les 20.15h al Pujolet, servirà per cloure definitivament els actes commemoratius del 40è aniversari del club i, de pas, posar a prova l'equip davant un rival de màxima entitat.

La plantilla colomenca està formada, entre d'altres, pel jove manresà de 25 anys Roger Bermusell, que va formar part de la parròquia manresana en tota la seva etapa de base i els primers anys de sènior, abans de prendre rumb cap a noves etapes futbolístiques. La resta de components són els següents: Borja, Miquel Feixas i Ramon (porters), Jordi, Sepe, Uri Santos, Alex Verdejo, Cardona, Álvarez, el ja esmentat Bermusell. A més, els argentins Corso, Ramirez i Vidal, els brasilers Bruno Petry i Well i el marroquí Khalid.

Fa poques setmanes, el mític jugador de la selecció espanyola, Playas de Castellón i FCB, Javi Rodríguez, va agafar el relleu a la banqueta en detriment d'Óscar Redondo. Actualment, l'equip presidit per Garcia es troba dotzè a la Primera Divisió, en una posició relativament tranquil·la, a mig camí entre el descens i els llocs de play-off.