El femení de l'Avinent Manresa es prepara per al repte més important de la seva història

Dissabte disputarà el 39è Campionat d'Espanya de clubs femenins Copa Iberdrola a València

L'absolut femení de l'Avinent Manresa
L'absolut femení de l'Avinent Manresa | CAM
Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:31h
Aquest dissabte a la tarda l'Avinent Manresa viurà la cita esportiva més important de la seva història. El velòdrom Lluís Puig de València acollirà el 39è Campionat d'Espanya de clubs femenins Copa Iberdrola amb les vuit millors formacions absolutes de l'Estat. 

L'Avinent Manresa es trobarà als dos potents equips de la comunitat valenciana, el Valencia Atletismo i el Playas de Castellón, i també al FC Barcelona, a l'AD Marathon de Madrid, a l'Atlètico San Sebastián, al Grupoempleo Pamplona At., i a l'Alcampo-Scorpio 71 de Saragossa.
 
Per a l'Avinent Manresa el sol fet d'haver-se classificat per aquesta final estatal de clubs és ja un èxit sense precedents. L'equip competirà amb l'objectiu de plantar cara als equips rivals i lluitar per millorar la possible vuitena posició que, a priori, es pronostica per a l'equip manresà.

La formació que Avinent Manresa presentarà serà la millor que pot presentar a dia d'avui amb les baixes (per lesió) de la migfondista Núria Tió (800mll) i de la quatrecentista Laura Bou, que eren segures components del relleu.

Equips de l'Avinent Manresa

- 60 metres llisos Maria Quetglas
- 200 metres llisos Laia Solà
- 400 metres llisos Meritxell Tarragó
- 800 metres llisos Carlota Soler
- 1500 metres llisos Marina Guerrero
- 3000 metres llisos Meritxell Soler
- 60 metres tanques Emilia del Hoyo
- Altura Sofía Zorrilla
- Perxa Mònica Clemente
- Llargada Ellà Bestuè
- Triple Júlia Quevedo
- Pes Ainhoa Martínez
- Relleus 4x400 Emilia del Hoyo - Andrea A. Loza - Maria Quetglas - Meritxell Tarragó


Per una altra part, diumenge al mati, a Sagunt, l'Avinent Manresa presentarà equip en el 29è Campionat d'Espanya de Mitja Marató individual i per a clubs. L'equip manresà estarà capitanejat per la millor fondista del moment, la manresana Meritxell Soler, que buscarà aconseguir una bona posició i un bon registre. Soler estarà acompanyada per Marina Guerrero, Carme Tort i Lorena Cubillas, amb l'objectiu de situar l'entitat manresana en la millor posició en la classificació de clubs.