Endavant organitza un cicle de xerrades al Bages per alertar de les conseqüències de la Llei Aragonès

La propera tindrà lloc aquest dijous a la biblioteca Pare Ignasi Casanovas de Santpedor

Endavant organitza un cicle de xerrades al Bages per alertar de les conseqüències de la Llei Aragonès
Endavant organitza un cicle de xerrades al Bages per alertar de les conseqüències de la Llei Aragonès | ACN
NacióManresa
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:21h
L'organització de l'Esquerra Independentista Endavant ha organitzat un cicle de xerrades que, sota el títol Aturem la Llei Aragonès, pretén alertar sobre les conseqüències que pot tenir, per als ciutadans i ciutadanes de Catalunya, l'aplicació del projecte llei de contractes de serveis a les persones impulsat pel vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. Segons el col·lectiu, la Llei Aragonès està encarada a una major externalització de serveis i no garanteix que les grans empreses no puguin aconseguir més contractes amb l'administració i lucrar-se aplicant les polítiques socials amb menys qualitat.

El cicle de xerrades es dividirà per temàtiques: se'n duran a terme quatre i cadascuna d'elles tocarà un dels àmbits que afectarà la llei. En aquest sentit, la primera, que va tenir lloc a Manresa aquest passat divendres, va analitzar-ne la perspectiva de gènere "NO feminista".

La propera que se celebrarà parlarà de com canviaran les condicions laborals de la ciutadania si s'aplica la llei. Tindrà lloc aquest dijous, 30 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, a la biblioteca Pare Ignasi Casanovas de Santpedor, i comptarà amb la presència del diputat Vidal Aragonès.

L'Ateneu Rocaus de Sallent serà l'escenari, el dijous 6 de febrer a dos quarts de vuit del vespre, de la tercera xerrada, que en aquest cas posarà de manifest el perill a què es veurà abocada l'educació pública si el projecte tira endavant. 

La darrera xerrada es durà a terme a Cal Sitges, a Artés, amb les municipalitzacions com a eix central del debat. Serà el dijous 13 de febrer a dos quarts de vuit del vespre.

 
Arxivat a