El musical «Flor de Nit» del Grup Escènic Nostra Llar de Manresa fa «sold out» al Kursaal

L'espectacle, dirigit per Jordi Gener i que es estrenar l'octubre passat al teatre de la parròquia de Sant Josep, es podrà veure demà dimecres, dijous i divendres

El musical «Flor de Nit» del Grup Escènic Nostra Llar de Manresa fa «sold out» al Kursaal
El musical «Flor de Nit» del Grup Escènic Nostra Llar de Manresa fa «sold out» al Kursaal | Promocional
NacióManresa
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:38h
Aquest dimecres, 29 de gener, la sala petita del Kursaal acollirà la primera de les tres funcions del musical Flor de Nit de Dagoll Dagom, en una producció del Grup Escènic Nostra Llar de Manresa que ja té totes les entrades exhaurides. Les representacions es duran a terme dimecres (a les vuit del vespre), dijous (a les vuit del vespre) i divendres (a dos quarts de nou del vespre).

Onze anys després d'haver representat aquest espectacle a la sala gran del Kursaal, el Grup Escènic Nostra Llar del Poble Nou de Manresa torna a la sala petita del teatre amb una versió de Flor de Nit dirigida per Jordi Gener i que es va estrenar l'octubre passat a la parròquia de Sant Josep. La companyia presentarà una versió de petit format, més íntima i propera d'aquest clàssic contemporani, considerada per a molts la millor peça del teatre musical català.

El muntatge Flor de Nit -amb text de Manuel Vázquez Montalbán i música d'Albert Guinovart- compta, en el repartiment, a més de Jordi Gener, amb Eli Paulet, Guillem Cirera, Eva Lao, Carles Castro, Joan Domènech, Ferran Junyent, Teti Canal, Clàudia Torras, Clara Badia, Núria Miras i Jaume Puig.