Montepio

Josep Soler agafarà la direcció del Montepio per liderar-ne una etapa de renovació i millores

L'objectiu és consolidar-se com a entitat de referència a la Catalunya Central en serveis de protecció a les persones

per NacióManresa , Manresa, 28 de gener de 2020 a les 09:39 |
Josep Soler agafarà les regnes de la direcció del Montepio per liderar-ne una etapa renovació i millores | Catpress
El Montepio aposta aquest 2020 per iniciar una etapa de renovació i millora que serà liderada pel nou director, Josep Soler. L'entitat fa una aposta molt ferma per millorar els serveis que ofereix, adaptar-se als reptes de futur i consolidar-se com a entitat de referència a la Catalunya Central en serveis i protecció a les persones, aportant també solucions en l'àmbit de la mobilitat.

Soler és màster en gestió cultural; postgrau en captació de fons; formador, i expert en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) assessorant empreses i institucions. Durant molts anys va treballar durant a Caixa Manresa, Catalunya Caixa i BBVA com a responsable de projectes i en l'àmbit comercial d'assegurances.


El nou director, que farà tàndem amb Llorenç Juanola com a president de l'entitat, vol centrar els seus esforços en adaptar els serveis i productes del Montepio a un mercat constantment canviant; en consolidar el compromís de l'entitat amb el territori i amb la seguretat viària, i en mantenir i fer créixer la cartera de socis i serveis.

 

Participació