El BAXI Manresa vol certificar la classificació a Oostende

David Kravish és aquesta vegada el jugador descartat a la Basketball Champions League

El BAXI Manresa visitarà dimarts la pista de l'Oostende
El BAXI Manresa visitarà dimarts la pista de l'Oostende | BCL
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:10h
Sense temps per pair l'intens duel contra el Real Madrid, el BAXI Manresa ha viatjat cap a Bèlgica per enfrontar-se a l'Oostende (dimarts, 20.00h. Esport3 i DAZN). L'equip manresà té demà la segona oportunitat per certificar la classificació per als vuitens de final de la Basketball Champions League. En cas de triomf, la classificació serà un fet. Però si perden els bagencs es complicaran molt l'existència. Primer hauran d'estar pendents de la resta de marcadors de la jornada. A més, es podrien quedar sense marge d'error a la darrera jornada contra el Dinamo Sassari que es podria jugar el primer lloc del grup.

Pedro Martínez ha descartat en aquesta ocasió David Kravish per motius burocràtics. La FIBA obliga a convocar cinc jugadors formats localment. Aquesta normativa fa obligatòria la presència de David Òrrit i fa caure cada setmana un jugador habitual a la lliga Endesa. Aquesta baixa s'afegirà a Ryan Toolson que continua fora de les rotacions de l'equip per culpa d'una inacabable lesió al peu.

William Magarity i Pere Tomàs han fet una anàlisi prèvia al partit. El suec ha comentat que "després del partit del Madrid ens hem de mantenir units i concentrats. El partit d'Oostende és molt important. Ells estan jugant bé i serà dur jugar a la seva pista. Són joves i enèrgics". Per la seva part, el de Llucmajor diu que "l'equip està en un bon moment. Venim d'un partit davant un rival dels millors d'Europa contra qui vam competir molt bé. El partit de demà és importantíssim, on depenem de nosaltres i si guanyem certificaríem el pas a play-offs. L'Oostende ha anat de menys a més, i ho han demostrat guanyant equips importants".

A la primera volta, el BAXI Manresa va derrotar clarament l'Oostende per 85-58 en un duel que va ser molt desigual. Però els belgues han sabut reaccionar i són quarts del grup A de la Basketball Champions League a una sola victòria dels manresans. L'Oostende juga el darrer partit davant la seva afició a la fase regular i intentaran aferrar-se a les opcions que els queden per passar als vuitens de final. Aquesta gana acostuma a fer perillós qualsevol equip. El nord-americà Shevon Thompson és el líder estadístic de l'equip belga que complementa la plantilla amb joves jugadors nacionals i algun veterà com el serbi Dusan Djorjevic.
Arxivat a