Dues detencions en mitja hora per violència masclista a Manresa

El primer arrest va tenir lloc diumenge a tres quarts de vuit del vespre, i el segon, a un quart de nou

Dues detencions en mitja hora per violència masclista a Manresa
Dues detencions en mitja hora per violència masclista a Manresa | ME
NacióManresa
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:13h
La Policia Local de Manresa va detenir, aquest diumenge, 26 de gener, dos homes com a presumptes autors de delictes de violència masclista. Tots dos arrests van tenir lloc al vespre, amb mitja hora de diferència.

El primer, a tres quarts de vuit, va ser arran d'una trucada que els agents policials van rebre a la sala del 092. A l'altra banda del telèfon hi havia una dona que explicava que la seva germana l'havia trucat informant-la que el seu marit l'estava agredint. Amb aquest testimoni, diverses patrulles es van traslladar fins al domicili de la germana de la dona que havia trucat. A l'escala de l'edifici, ubicat al Centre Històric de Manresa, s'hi van trobar la noia, que presentava símptomes d'un atac d'ansietat, i que va explicar que el seu marit li havia llençat diversos objectes i l'havia amenaçat amb un pal.

Els agents van pujar fins al domicili i s'hi van trobar l'home, que els va confirmar l'agressió. Immediatament després, la policia va avisar una ambulància perquè atengués la víctima, de 27 anys, i va detenir l'agressor, de 38.

Mitja hora després d'aquest primer avís, la sala del 092 va rebre una altra trucada, en aquest cas, d'un veí del Xup que informava que hi havia una dona que demanava ajuda des d'una finestra. Presentades diverses unitats al lloc, la dona, una veïna de Manresa de 47 anys, va explicar que el seu marit l'acabava d'agredir. La dona presentava lesions evidents i recents, motiu pel qual van detenir l'home, de 42 anys.