Castellbell i el Vilar licita les obres per rehabilitar l'edifici de l'Ajuntament

El consistori preveu la remodelació integral del cos central de l'edifici a partir de maig amb un pressupost global de 761.000 euros

Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:43h
Castellbell i el Vilar ha iniciat els tràmits de licitació de les obres de rehabilitació de l'edifici de l'Ajuntament ubicat al nucli del Borràs. Les obres inclouen la rehabilitació integral del cos central de l'edifici consistorial que es manté en una situació de provisionalitat després que l'estiu de 2015 cedís una part de la coberta. El pressupost global del projecte és de 761.000 euros (iva inclòs), les obres podrien començar el proper mes de maig i el termini d'execució serà de dos anys i mig.

Treballs

El projecte preveu la rehabilitació pràcticament integral de l'edifici que inclou el pati, part de la planta baixa, la primera planta i l'habilitació d'una nova planta sotacoberta de l'Ajuntament. En paral·lel, també es preveu refer la instal·lació elèctrica, calefacció, climatització, ventilació i actualitzar els sistemes de protecció contra incendis a l'actual edifici del consistori per adaptar-los a la normativa actual. Pel que fa a l'accessibilitat, s'instal·larà un ascensor que connectarà la planta baixa amb la sotacoberta.