Obertes les inscripcions al joc de ciutat de la Llum del CAE

El joc de ciutat "Assassinat al creuer CAEribe" es farà el dissabte 15 de febrer

Edició del 2019 del Joc de ciutat del CAE
Edició del 2019 del Joc de ciutat del CAE | CAE
Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:23h
Un any més, el CAE torna a programar el joc de ciutat de la Llum dins del programa d'actes de les festes de la Llum de Manresa. El joc se celebrarà el dissabte, 15 de febrer, començarà a les 16h a la plaça del Milcentenari i discorrerà per diferents indrets del barri antic de Manresa. La participació en l'activitat és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia a través del web del CAE. El joc de ciutat té places limitades que es cobriran per rigorós ordre d'inscripció.

Aquest any el joc de ciutat s'ha batejat amb el títol Assassinat al creuer CAEribe, tots els participants viatjaran en vaixell i seran els protagonistes sent la tripulació i els professionals de diferents àmbits. Malauradament hi hagut un assassinat. El Xef del creuer ha mort i no se sap qui és l'assassí. L'objectiu de tots els participants serà descobrir qui ha estat l'assassí i per poder fer-ho hauran de superar les diverses proves que hi haurà pel barri antic de la ciutat.

Per participar en el joc de ciutat cal fer-ho en equips d'entre 3 i 5 persones. La participació de menors d'edat es fa sota la responsabilitat i supervisió dels seus pares i mares i en cap cas s'admetrà la inscripció de menors de 8 anys que no vagin acompanyats d'una persona adulta. Les inscripcions es realitzaran a través del web del CAE.

A més a més, des del CAE es fa una crida per trobar persones que, a nivell voluntari, vulguin participar aquell dia en l'organització del joc. Les tasques a desenvolupar són: dinamitzar les diferents proves, fer de personatges itinerants, acollir els participants, etc. Per apuntar-se de voluntari cal enviar un correu electrònic a [email protected].

El CAE va incorporar per primera vegada aquesta activitat al programa de les festes de la Llum el 2009, l'any en què el  CAE va assumir l'administració de les Festes. Des de l'any 2014 el Joc de ciutat de la Llum s'ha dut a terme de manera ininterrompuda.