Les varietats autòctones del Bages seran les protagonistes del primer tast de l'any de la Confraria

Se celebrarà aquest dijous en el marc d'un sopar que tindrà lloc al restaurant Els Noguers de Manresa

Les varietats autòctones del Bages seran les protagonistes del primer tast de l'any de la Confraria
Les varietats autòctones del Bages seran les protagonistes del primer tast de l'any de la Confraria | Laura Busquets
NacióManresa
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:14h
La Confraria de Vins del Bages ja ho té tot a punt per donar la benvinguda al 2020 amb el primer tast de l'any, que tindrà com a protagonistes els vins de varietats autòctones de la comarca, concretament el Picapoll blanc, el Mandó i el Sumoll.

Segons expliquen des de la Confraria, el tast de dijous s'emmarcarà dintre dels anomenats tastos tècnics, i és que durant la vetllada, diversos enòlegs dels cellers de la DO Pla de Bages explicaran detalladament quines característiques té cada vi que els comensals degustaran. Com a curiositat, cal destacar que cap de les ampolles que es col·locaran damunt la taula estarà etiquetada, ja que els vins que es tastaran no estan acabats.

El tast de dijous se celebrarà en el marc d'un sopar que tindrà lloc al restaurant Els Noguers de Manresa i que començarà a les nou del vespre. L'àpat constarà d'uns entreteniments per compartir; d'un primer plat de canalons de bacallà i espinacs amb beixamel de poma; d'un segon plat d'espatlla de xai desossada amb parmantier de patata i tòfona, i d'una mousse de mató, mel i gelat de nous per postres.

L'activitat té un preu de 25 euros pels socis i sòcies de la Confraria i de 35 euros pels que no ho siguin. Per a prendre-hi part cal inscriure-s'hi omplint aquest formulari.