El CECB engega una nova edició del cicle Conèixer l'Entorn amb una excursió als plans de Montconill

Tindrà lloc aquest diumenge i constarà d'11 quilòmetres

El CECB engega una nova edició del cicle Conèixer l'Entorn amb una excursió als plans de Montconill
El CECB engega una nova edició del cicle Conèixer l'Entorn amb una excursió als plans de Montconill | Wikiloc| Joan Rover
NacióManresa
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:38h
Aquest diumenge, 2 de febrer, el Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) donarà el tret de sortida a una nova edició del cicle de caminades Conèixer l'Entorn, que tenen per objectiu apropar els paisatges i el patrimoni de la comarca a través de rutes assequibles guiades per experts.

La que engegarà la cinquena edició del cicle serà una excursió que arribarà fins als plans de Montconill (Fonollosa), sortint des de Can Canals Nou, a Sant Martí de Torroella. La ruta, que constarà d'11 quilòmetres, serà circular i començarà a dos quarts de nou del matí.

L'activitat té un preu de 5 euros per als socis del CECB que no estiguin federats; de 3 euros per aquelles persones que no siguin sòcies del CECB però que sí que estiguin federats, i serà gratuïta per als socis federats. Les inscripcions per a participar-hi s'han de formalitzar anticipadament trucant al 93 872 29 12.