El Manresa FS guanya a Pallejà en l'últim sospir i ja és a zona de play-off (2-3)

Nil va marcar el gol final a falta de 7 segons per acabar el matx

27 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:01h
El Manresa FS suma tres punts d'or de Pallejà (2-3) en l'últim sospir, en una acció ben trenada amb el porter Adil i Nil Roijals,que intel·ligentment va sortir a l'atac després de defensar una acció de porter jugador dels locals i va marcar el gol de la victòria. Per primer cop a la temporada el Manresa FS entra a zona de play off.

Tot això, després d'una primera part molt intensa amb un Manresa efectuant una pressió molt alta. El Pallejà, amb una situació molt delicada a la taula, sabia com superar aquesta adversitat. En altres ocasions però, tenien dificultats per sortir amb la pilota controlada.

Al primer minut de partit, Pep Costa va avançar els manresans  amb un xut exterior, que va ser igualat pels locals quan Ponche va superar Adil en una acció individual.

Amb empat a un gol, els dos equips sortiren a competir però el Manresa va abusar excessivament del llançament de 40 metres des de la sortida del porter. Aquestes accions perjudicaven als manresans, no en finalitzaven, es perdia la pilota i això feia que els locals tinguessin descans, posició i no es desgastessin.

En una acció de contracop i amb l'equip local fora de posició, Aaron va determinar el 1-2 tot i estar desequilibrat en la finalització. Poc després, Ramon efectuava un xut llunyà i sense que la defensa manresans encertés al refús, l'exmanresà Wesley empatava el partit. A partir d'aquí, i amb 7 minuts per davant, el Manresa va patir, no es veia res clar i els atacs locals eren constants recolzats per un pletòric públic local.

Diego Blanco, optà pel joc de cinc a un minut i mig pel final, però va atacar sense efectivitat. En una acció en que la pilota va sortir per la ratlla de fons, el porter Adil va veure el desmarcatge de Nil, i aquest d'esquena a la porteria i amb el cap, va aconseguir el gol de la victòria a set segons per la finalització del partit.