Pedro Martínez es mostra content per l'actitud dels seus jugadors

El tècnic no fa cap retret als seus jugadors després del partit contra el Real Madrid

Pedro Martínez donant instruccions als seus jugadors
Pedro Martínez donant instruccions als seus jugadors | J. Alberch
Xavier Sucarrats | Joel Peña
26 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:54h
Pedro Martínez havia declarat a la prèvia que més enllà del resultat final el què volia era que el seu equip donés el màxim contra el Real Madrid. I el cert és que el BAXI Manresa ha estat a un gran nivell. L'equip bagenc ha jugat amb esforç i disciplina i tot i que sempre hi ha coses a millorar el tècnic no ha fet cap retret al seu equip.

La sortida no ha estat bona per al BAXI Manresa. En canvi, sí que ho ha estat pel Real Madrid. "Haver de remuntar contra equips d'aquest nivell sempre costa", ha declarat Martínez. El tècnic no ha volgut centrar-se als instants finals sinó que ha volgut valorar el partit en la seva globalitat. Martínez ha explicat que tenir davant un jugador com Walter Tavares complica molt la situació. Ja als darrers instants, al BAXI Manresa li ha faltat serenitat i frescura.

Juan Pablo Vaulet ha estat un dels jugadors més destacats. L'argentí ha reenganxat el seu equip quan pitjor estaven les coses gràcies a la seva tenacitat. Però no només Vaulet ha estat encertat. També homes com Eulis Báez i Luka Mitrovic han estat capitals en molts moments. El dominicà aporta "duresa i altres aspectes que no surten a les estadístiques", ha comentat Martínez. 

Dels tirs lliures, l'entrenador del BAXI Manresa no n'ha volgut fer sang. Només ha explicat que en aquest apartat, com en altres, hi ha dies amb més encert i dies amb més errors. 

Pablo Laso destaca les dificultats que ha tingut el Real Madrid al Nou Congost

El Real Madrid tenia pressa per marxar a buscar l'AVE a l'estació de Lleida. Això no ha impedit l'anàlisi de Pablo Laso que, en bona part, ha coincidit amb el de Pedro Martínez. El tècnic madridistes també ha destacat la diferent sortida dels dos equips. Ha lloat el mèrit del BAXI Manresa per saber tornar al partit quan anava per darrera. 
Com a clau, Laso ha destacat la major serenitat que han tingut els seus jugadors als moments finals del partit mentre que al saldo negatiu hi ha posat les pèrdues en atac. 

Dani Pérez lamenta els nombrosos tirs lliures errats pel seu equip

Tot i la derrota contra el Real Madrid, el vestidor del BAXI Manresa no estava decebut pel paper que han jugat. Dani Pérez ha buscat respostes més concretes a la derrota d'aquest diumenge. El base ha assenyalat els tirs lliures com a culpables del resultat i ha explicat que en partits tan igualats, fallar-los condemna l'equip. De la tàctica que ha fet servir el BAXI per disputar el partit al Madrid, Pérez ha reconegut que l'objectiu era anul·lar el joc dels madrilenys i no aturar-los un a un. "Els havíem d'incomodar perquè si anul·les un sol jugador, te'n surten dos", ha explicat.

Pere Tomàs, ha explicat que per disputar-li el partit a un equip així, el BAXI Manresa havia de jugar a la perfecció durant els 40 minuts. "Hem estat molt bé i per petits detalls se'ns ha escapat, però hem fet un molt bon treball", ha lamentat el capità. A més, ha explicat que l'experiència del Madrid ha jugat un paper molt important a l'últim quart per poder pispar la victòria al BAXI Manresa.
Arxivat a