El Cd'E Manresa no es pot endur cap punt del seu partit a Cerdanyola (2-1)

Els manresans aconsegueixen empatar al minut 79, però els del Vallès marquen dos minuts després

El Cd'E Manresa ha perdut al camp del FC Cerdanyola
El Cd'E Manresa ha perdut al camp del FC Cerdanyola | Cd'EM
26 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:11h
Aquest diumenge, el Cd'E Manresa ha perdut a Cerdanyola. El partit ha començat amb un Manresa endollat en l'aspecte ofensiu. Al 2' de Walter llançava el primer xut, que aturava el porter per baix. Els visitants ho provaven també de falta però no intimidaven, tret d'algun córner que no aprofitaven.

Mica en mica, però, el Cerdanyola començava a gaudir de certes oportunitats i s'acostava a la porteria de Pol. Joel ho intentava al 10', però li sortia un xut massa creuat. A pilota parada, els verds inquietaven als del Bages, que defensaven amb rigor. Al 17', el Cerdanyola xutava fregant el travesser i, un minut després, Pol blocava una centrada local.

Els verds havien aconseguit tancar als manresans dins l'àrea i impossibilitar que despleguessin el seu joc. Al 24', en una falta directa, Pol la blocava. Havia estat l'ocasió més clara fins al moment. Amb el pas dels minuts, els blanc-i-vermells s'aposentaven al verd i començaven a tenir més ocasions.

Al 29' Cuello xutava fort i ben dirigit i el porter local s'havia d'estirar per enviar-lo a córner. Era un partit dur, ple de faltes. Al 33', Solernou rebia una pilota per iniciar una contra però Orellana no arribava a la centrada del seu company.

Als visitants els estava costant molt trobar el camí i la manera de trencar la pressió asfixiant local. Però tampoc ells tenien ocasions manifestes de gol. Ja al 45', Biel tenia una bona oportunitat a les seves botes, però no la culminava. I just abans d'anar a vestuaris, a la sortida d'un córner, els locals estavellaven una rematada al pal dret de Pol. Al descans, empat a zero inicial.

A la represa, no semblava que canviés gaire el panorama. Al 47', en una bona jugada coral, Moha xutava massa fort i massa alt. La pressió local no minvava i, tot i que els manresans cada vegada trenaven més jugades, no acabaven de definir. Els locals, en canvi, a la sortida d'un córner al 51' aconseguien obrir la llauna. Alberto marcava el primer pel seu equip.

Ni aquest gol canviava el guió del partit. Els locals seguien pressionant i fent un munt de faltes i els manresans no trobaven el "clic" que capgirés la situació. Seguien les faltes, el joc dur i la pressió dels verds. Els del Bages no sabien com mantenir la possessió i trenar jugades.

En una de les moltes faltes comeses pel Cerdanyola, el xut de Biel acabava en córner. Tampoc es podia aprofitar a pilota parada per empatar un partit que començava a fer-se costa amunt. Al 76' els visitants salvaven el segon gairebé sota pals i la situació començava a ser dramàtica.

Al fet que no podien trenar dues jugades seguides s'hi afegia que quan la tenien, no l'aprofitaven. Els locals, en canvi, cada vegada donaven més sensació de poder marcar el segon i les seves contres eren letals.

I al 79' un penal assenyalat a favor del Manresa, l'aprofitava Walter per empatar el partit. Poc durava l'alegria. Només dos minuts després marcava el Cerdanyola el segon, obra de Javi.

Aquest gol si que era una bona gerra d'aigua freda pels manresans. Havien aconseguit empatar i en dos minuts veien com tornaven a anar a remolc. Però els homes d'Andreu Peralta no es donaven per vençuts i lluitaven com lleons. I no podia ser, el Manresa queia a Cerdanyola per 2 a 1.

Diumenge vinent a les 12 h., el Cd'E Manresa rebrà la visita de la UE Sants.