El BAXI Manresa rep un Madrid sempre temible malgrat dur una mala ratxa

Pedro Martínez es convertirà en l'entrenador amb més partits ACB amb el club bagenc

El Real Madrid visitarà el Congost aquest diumenge
El Real Madrid visitarà el Congost aquest diumenge | V. Carretero
25 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:30h
Dia gran al Nou Congost. El BAXI Manresa rep el Real Madrid en un dels duels més difícils de la temporada (diumenge, 17.00h Movistar Deportes). Els bagencs hi arriben després de sumar tres derrotes seguides entre lliga i competició europea però amb els jugadors ja recuperats de l'epidèmia de grip que tan mal va fer la setmana passada. Es preveu una gran entrada al pavelló manresà. El ritme de venda d'entrades ha estat bo i la Grada d'animació ha fet una nova crida perquè tothom vesteixi de vermell. A més, els ‘suporters' manresans tenen la intenció de començar amb els seus càntics mitja hora abans de començar el partit. Pedro Martínez es convertirà aquest diumenge amb l'entrenador amb més partit a l'ACB amb el Bàsquet Manresa. En sumarà 203 i ho considera "un orgull". 

Ryan Toolson continua sent baixa al BAXI Manresa. El què semblava una lleu lesió al peu que no havia de tenir importància s'està allargant més del compte i no hi ha data de retorn pel jugador d'Arizona. El dolor no li acaba de marxar. La resta de jugadors estan a disposició de Martínez tot que homes com Dani Pérez i Deividas Dulkys tenen petites molèsties que no els privaran de jugar. 

En una setmana sense viatges, el BAXI Manresa ho ha aprofitat per recuperar jugadors i poder entrenar més que en setmanes anteriors. Tot i això, Martínez no creu que el seu equip estigui en una bona situació per derrotar el Real Madrid. "Podem guanyar? Potser. Però també depèn d'ells. Depèn que estiguin malament. Però és molt complicat que els podem guanyar", explica el tècnic de l'equip manresà. L'exigència de Martínez passa perquè els seus jugadors "donin el màxim" tant a nivell individual com col·lectiu. 

El Real Madrid arriba a Manresa en la pitjor ratxa de l'era Pablo Laso. Els madridistes sumen quatre desfetes seguides comptant lliga Endesa i Eurolliga. Aquesta dada, no obstant, no resta potencial al Real Madrid. Per un cantó, les derrotes han estat contra CSKA, Khimki, Baskonia i Analodou Efes. I per altra, una plantilla amb homes com Sergi Llull, Facundo Campazzo, Jayce, Carroll, Edie Tavares… sempre és temible. A més, Martínez no es preocupa per les dades dels equips rivals. La seva preocupació és només el seu equip. 
Arxivat a