L'Oller del Mas inaugura el seu nou espai gastronòmic

Des de divendres passat ha entrat en funcionament el Wine bar i el restaurant Bages964

El nou espai gastronòmic de l'Oller del Mas cuida tots els detalls
El nou espai gastronòmic de l'Oller del Mas cuida tots els detalls | Oller del Mas
Redacció
24 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:17h
Al juliol, l'Oller del Mas culminava la primera part del nou projecte amb el nou celler i la nova boutique. El passat divendres, donava el tret de sortida a la segona fase del projecte amb un nou espai gastronòmic format pel Wine bar i el restaurant Bages964. 

Més de 300 persones van assistir a la inauguració de les noves instal·lacions, i el balanç d'aquesta primera setmana no pot ser més positiu. La proposta d'Oller del Mas amb aquests dos espais passa per crear espais càlids, amb ànima i que convidin a la gent a viure moments i experiències úniques. 

El Wine bar, presidit per una llar de foc 360º està obert de dilluns a diumenge de 8h a 21h i els divendres i dissabtes fins a les 2h de la matinada. L'objectiu és oferir propostes per a tots els moments del dia: esmorzar, vermuts, tapes, afterwork, i els caps de setmana de 23h a 2h de la nit sessió de DJ en directe amb una oferta de còctels i gyn-tònics. 

Al capdavant del restaurant Bages964 hi ha els dos joves xefs manresans Àlex Portales i Marc Muñoz que han creat una proposta gastronòmica basada en la cuina de mercat amb producte fresc i de proximitat. Proposen plats de temporada, arrossos i peces senceres de carn i peix fresc per compartir i alguns plats tradicionals de cullera. El Restaurant està obert de dilluns a divendres al migdia amb menú diari i carta i els caps de setmana i nits de divendres i dissabte carta. 

El gran atractiu dels dos espais són les dues terrasses i els grans finestrals amb espectaculars vistes a la vinya, al camp de golf i a Montserrat. L'arquitectura de l'edifici dissenyada des de la sostenibilitat i la integració amb l'entorn per l'arquitecte Lluis Roig donen lloc a un edifici autosuficient que en un futur breu estarà completament cobert de vegetació i que funciona amb geotèrmia i aerotermia.

Els dos espais es caracteritzen pels materials nobles com la fusta o la pedra de Sant Vicenç i s'han buscat elements que vinculen els espais amb el món del vi. La decoració de la mà de l'estudi manresà de Marc Borrós ha aconseguit transmetre aquesta calidesa i elegància sense perdre l'essència que caracteritza el celler i tot el nou projecte en la seva globalitat.