La Plataforma pel Transport Públic s'adhereix al manifest dels alcaldes i a la demanda de millora de l'R12

La plataforma demana l'establiment de trens ràpids entre Manresa i Lleida

Estació de la Renfe de Manresa
Estació de la Renfe de Manresa | Pilar Castro
Redacció
24 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:29h
La Plataforma pels Transports Públics de la Catalunya Central i de les Terres de Ponent, sorgida fa més d'un any després dels greus accidents succeïts a la línia R4, ha emès un comunicat en el qual recolza la declaració institucional del Consell d'Alcaldesses i Alcaldes del Bages, sobre la mobilitat viaria i ferroviària de les comarques centrals, del passat mes de desembre.

Així mateix, la plataforma també vol donar tot el recolzament a la proposta d'increment de la freqüència dels trens entre Lleida i Cervera. Aquesta proposta feta des de la Diputació de Lleida, coincideix plenament amb el que es demanava al manifest de la plataforma del mes d'abril del passat any.

La plataforma demana l'establiment de trens ràpids entre Manresa i Lleida, d'anada pel mati i de tornada al vespre, per tal de que els usuaris de la Catalunya Central puguin enllaçar, des de Lleida, amb els trens ràpids com l'AVE, per estalviar els desplaçaments fins a Lleida en cotxes particulars. Alhora, també caldria que l'Eix Bus tingués una parada a l'Estació de Lleida.