El nou espai de coworking de Cardona ja està llest per obrir les seves portes

Aquest divendres es farà una sessió amb coworkers interessats i el dijous 30 de gener, una jornada de portes obertes a tota la població

Nou espai coworking de Cardona
Nou espai coworking de Cardona | AjCdn
Redacció
23 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:55h
El nou espai de cotreball (coworking) de Cardona ja està llest per obrir les seves portes a l'antiga biblioteca, al carrer Major, en ple centre històric. Aquest divendres 24 de gener es farà una sessió adreçada a coworkers interessats (de 10.30 a 13h) i el pròxim dijous 30 de gener es farà una jornada de portes obertes perquè tots aquells cardonins que ho vulguin puguin visitar les noves instal·lacions (de 19.00 a 21 hores). Per assistir a la jornada de coworkers d'aquest divendres 24 de gener cal enviar un mail d'inscripció a [email protected].

El local s'ha batejat amb el nom de ‘La Nova Espai Coworking Cardona', en referència a l'antiga sala de ball que hi havia hagut en aquest espai abans de la biblioteca. Es tracta d'un equipament que permetrà que professionals independents, emprenedors i petites i mitjanes empreses de diferents sectors puguin compartir un mateix espai de treball (tant físic com virtual) per desenvolupar tant els seus projectes professionals com nous projectes conjunts que puguin sorgir a través de l'intercanvi d'experiències.

Després d'aquestes dues sessions, està previst que el nou equipament municipal es posi en funcionament al llarg del mes de febrer. Les persones interessades poden contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona al telèfon 93 869 22 87 o al correu electrònic [email protected].

L'espai disposarà de 12 places. Els usuaris gaudiran de connexió a Internet de fibra òptica i dels subministraments bàsics. El local —que es podrà utilitzar com a domicili social, fiscal i/o comercial de l'empresa— compta també amb una sala de descans, una zona office, servei de neteja i alarma.

Existiran dos tipus de modalitats i tarifes: una per a usuaris residents o habituals i una altra per estudiants. Els usuaris residents tindran taula i cadira fixa 24 hores els 7 dies de la setmana i accés il·limitat a la sala de reunions, amb preferència davant dels estudiants. Durant el primer any, tindran una tarifa rebaixada de 50 euros mensuals, que ascendirà a 65 euros a partir del segon any. 

Pel que fa a la modalitat d'estudiants, està pensada per joves en procés d'incorporació al món laboral que es trobin en el darrer any de la Universitat o d'un Cicle Formatiu, preparant el mòdul de síntesi o el treball de final de Grau, Postgrau, Màster o tesi doctoral. La diferència amb la modalitat d'usuari resident és que els estudiants tindran taula i cadira i accés a la sala de reunions segons la disponibilitat del moment. Per això, aquest tipus de places no podran superar les dues persones per anualitat. Per als estudiants, la tarifa serà sempre de 40 euros.

El projecte està impulsat per l'Ajuntament de Cardona a través de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, i amb col·laboració amb l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i el Consorci Leader de la Catalunya Central. 
Arxivat a