Jo Jet i Maria Ribot preparen el directe del seu tercer disc a la Sala Els Carlins

Estan treballant en la sortida del seu tercer disc per a finals de febrer i en plena campanya de micro-mecentage per a finançar-lo

Maria Ribot i Jordi Jet
Maria Ribot i Jordi Jet | Promocional
Redacció
23 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:11h
En plena efervescència, els manresans Jo Jet i Maria Ribot estan treballant en la sortida del seu tercer disc per a finals de febrer i en plena campanya de micro-mecentage per a finançar-lo. Aquesta setmana han estat preparant el nou directe al teatre Els Carlins, una proposta centrada en un espectacle d'il·luminació dinàmica. Les dates de presentació són el 21 de març al cicle Backstage de la fàbrica Moritz de Barcelona i el 4 d'abril al Teatre Kursaal de Manresa.

El nou disc, Sant Llorenç, vol ser una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d'infantesa. En una aposta per mirar endavant sense perdre l'essència s'ha afegit al duet (guitarra espanyola i dues veus) la força i l'actitud d'una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). És aquest convidat el que controlarà tot l'espectacle de llums mitjançant l'ús del seu instrument i a través d'una tecnologia de triggers.

El directe ha estat realitzat en equip amb l'escenògrafa Anna Benet i l'equip tècnic de Sònica, els creatius Elisabet Mateu, Ignasi Àvila i Raquel Albareda, Arnau Hernández al so i Marc Orriols a la producció. Ha estat clau també el suport de la Sala Els Carlins, al Centre Històric de Manresa, un equipament cultural privat que està en ple desenvolupament del seu projecte.